четвъртък, юни 03, 2010

Фондация "Димитър Бербатов" -награди

 "


Скъпи деца,

Благодарим ви, че присъствахте на церемонията, която организирахме за вас, за да наградим най-добрите! Благодарим на чудесните Вили, Ива, Тони, Ники, на децата от ТО "Тангра" и на хора от Ботевград за участието в програмата! Благодарим на всички вас в залата, които аплодираха успехите на победителите! "Всеки от вас вече е победител и можеше да спечели наградата", ви каза Димитър Бербатов.
...
Надяваме се тази година да имате още много успехи, за които да ни разкажете наесен. Ние от сърце ви го желаем! Очакваме ви!

1 юни  "
Райко Бойдев  , възпитаник на Ателие "Съкровища" , присъства на събитието .

"Всички 588 номинирани деца ще бъдат включени в книгата „Успелите деца на България 2009", която ще бъде подарена на представените в нея деца наесен. Това ще бъде тяхното отличие."
 Да му пожелаем много успехи и през следващата година!

1 коментар:

  1. Всички инициативи на Фондацията са насочени към децата и това те да растат здрави и щастливи. Едно такова начинание е и програмата "Активни и здрави" в партньорство с "Данон Сердика". Тя се ражда след след осъзнаване на тъжната статистика на Националния център за опазване на общественото здраве, според която всяко пето дете в България е със свръхтегло, а 12% от децата страдат от затлъстяване. Целта й е създаване на трайни навици за здравословен начин на живот сред децата в училищна възраст чрез активен спорт и здравословно хранене.

    ОтговорИзтриване