понеделник, юли 01, 2013

Лятна читалня на открито през юли

Какво: "Библиотека в парка - да се срещнем в Градската градина" ще очаква малките любители на книгите и магията на творчеството за деца в Цар Симеоновата градина за втора /поредна/ година.

Кога: 04 /откриване/, 11, 18 и 25 /закриване/ юли от 10:00 до 12:00 часа

Къде: Цар Симеоновата градина /до Пеещите фонтани/ - алеята, която е по-близо до сградата на Детски отдел

Кой: Децата и възрастните, които не спират да обичат творчеството, което ги подмладява

Защо: Питайте децата, ако не знаете

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.467806139974598.1073741827.181477251940823&type=1
В този албум са поместени снимки на книгите и изданията за деца, с които ще можете да се срещнете по време на читалнята.
Ще видите и наградите, които ще можете да получите в края на месеца. Как ще стане това?! Всеки малък читател ще има карта, на която ще събира точки за участието си в десетките забавни литературни игри, за украсяването на замък на приказките, за научаване на скоропоговорка, за изразително четене, за справяне със стотиците логически занимавки от активните карти, за разказване на приказки...
Всичко е съобразено с възрастта и интересите на дечицата. Родителите ще ни помагат в подбора, а младите доброволци /НАРД - Местен център за работа с доброволци към Детски отдел на РНБ "Иван Вазов"/ ще са плътно до тях и ще отговарят за доброто настроение на присъстващите. Техният координатор и генератор на идеите за случващото се е Мария Петрова, която ще чете заедно с Вас.
На откриването ще присъства г-н Иван Тотев /кмет на град Пловдив/,  г-н Димитър Минев /директор на РНБ "Иван Вазов"/ и г-жа Васка Тонова /завеждащ Детски отдел на библиотеката/.
Пет издателства са подготвили стотици книги и списания за деца, помагала и активни карти, както и купищата наградки, за които можете да научите от снимките в албума.
Хиляди благодарности за подкрепата на: "Егмонт България", "Хермес", "Клевър бук", "Просвета" и "Фют"!!!
Очакваме Ви! А Вие очаквайте изненади ;)

Мария Петрова
0899215229
mimiopal2005@abv.bg
https://www.facebook.com/zaednovbibliotekata


Няма коментари:

Публикуване на коментар